Alla inlägg under maj 2009

Av POOS - 8 maj 2009 09:45


Idag blev det ingen skola för mig inte.

Vaknade av magsmärtor och att näsan var helt igentäppt. mums.

Jag ska istället skriva mer på min projektarbetsrapport som ska vara inne och klar på måndag. Ingen panik, ohnej.

Får börja ta tag i det sista nu innan skolan är slut. Vill höja mig lite extra i de där ämnen som jag faktiskt har chans i. Go POOS. Go POOS..


Den 15 maj 06.15 är jag äntligen hemma i Skåne igen! Helt underbart.

Jag tar nämligen nattbussen som går från Borlänge 17.45 och som är framme i Stockholm kring 21.00 tiden. Sen är det väntan i säkert 1½ timme och då hoppas jag på att en Patrik vill komma och hålla mig sällskap.

   Jag saknar Jonas som en galning. Jag sliter praktiskt taget av mig håret snart! Jag saknar hans närhet, doft, kärlek - allt.

Allt jag vill är att vara i Skåne just nu och ligga i soffan och vänta på att bby kommer hem från jobbet. Fucking Lovely.


Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och ta en morgoncigg.


POOS.

Av POOS - 6 maj 2009 08:02


Om jag åker på föreläsning kring tio idag så slipper jag religions lektionen på måndag.

Kul med tanke på att jag annars bara har en svenska lektion på onsdagar annars, och den börjar två.

Jaja, skiner gör i alla fall solen och det är ju alltid något även om det fina vårvädret knappast kommer hålla i sig till ikväll.

Ikväll blir det Mimikry i Borlänge också. Tillsammans med Fritch. Nice like bajs in your eyes.

Sol i sinne, brun inne. /Rudolf.


POOS.

Av POOS - 5 maj 2009 06:10


Jag läste precis en intervju med Miss Li i "Hänt Extra" # 19.

Där säger hon att hon inte trivs med att bo i Stockholm längre eftersom hon inte tycker att hon själv passar in där pga av allas fördomar och åsikter.

"Jag har känt mig som ett ufo där, alla glor. Folk står och fnittrar bakom ryggen för att man har på sig bohemisk klänning eller inte har fixat frillan rätt."


Jag förstår henne på sätt och vis.

När min lärare med ironi i rösten igår frågade om jag köpt någon studentklänning så vet jag inte hur jag ska reagera riktigt. Men jag höll god min igår och skrattade bort det, som vanligt.

Innerst inne så vill jag slå på honom en smäll.

Förlåt din lille fjant, men du är minst lika medveten om det som jag att det aldrig någonsin skulle ske. Jag är verkligen inte någon tjejig tjej som vill ha vit klänning, klackskor som man får ont i fötterna av, sminkning som tagit flera timmar för att få på plats, blommor och annat skit i håret.

Nej, det är verkligen inte jag. Det är som att prinsessan Victoria skulle färga håret svart och pierca sig i ansiktet. Det är verkligen inte hon, och det kan jag respektera henne för. Kan man inte bara få se ut som man vill?
Jag förraktar inte alla tjejer som vill se ut på det där sättet. Inte alls. Ni får se ut precis som ni vill. Ni får springa nakna om ni vill. Det är eran ensak.

"Smaken är som baken."


1. studenten är ingenting speciellt i mina ögon.

2. jag tänker inte visa mig i sådana kläder inför folk. (nej, inte ens om jag fick en miljon..)


Ah, sådär. Godmorgon förresten!


POOS.

Av POOS - 4 maj 2009 18:56


Ögonen kliar, halsen svider och magen gör ont.

Jag börjar tro att jag känner av pollen vilket i sådana fall kommer vara ännu en i mängden som jag börjat reagera på så här på "äldre dar".

Jag trodde att det räckte med det som jag reagerar på nu, men sådant är tydligen inte fallet. Funderar starkt på att göra ett allergi-test en gång för alla.Det jag känner av är: äpple, vindruvor, apelsin, mandarin, kiwi, mjölk, fil, smör, grädde, ost, ketchup, tomater. (som jag kan komma på nu såhär på rak arm.) Tungan sväller, halsen svider och magen krampar. Kul? Knappast.

Undrar just om man helt plötsligt kan börja utveckla massor av olika allergier. Att det kan komma vid en viss ålder? Laktos-delen har ju kommit nu det senaste året. Ska släpa mig iväg till skolsköterskan imorgon och fråga.


POOS.



Av POOS - 3 maj 2009 14:57


Nu är min krockskadade superhjälte på väg hem till Skåne igen och det känns rent ut sagt riktigt förjävligt. Jag borde sitta där i bilen med honom.

Det känns sjukt jobbigt samtidigt som jag vet att det är så pass kort tid tills jag faktiskt flyttar. Jag längtar verkligen jättemycket till den dagen.

   För några månader sen så hade jag inte ens vågar hoppas på att det skulle sluta så här bra som det gjorde. Den där söndagen i Mora då vi för första gången träffades. Du är allt.


Come on let me hold you touch you feel you
Always
Kiss you taste you all night
Always
Come on let me hold you touch you feel you
Always
Kiss you taste you all night
Always


Tårartårartårartårar.. Jonas, jag älskar dig mer än någonting annat på denna jord. <3


POOS.

Ovido - Quiz & Flashcards